Reduceri!

1 sed. Eximia HR77 Platinum Anniversary

160,00 lei490,00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Masaj vacuumatic complex cu efect detoxifiant, dar si pentru tratarea si prevenirea eruptiilor acneiforme

Masajul vacuumatic complexeste o tehnică de masaj efectuata cu un echipament medical dotat cu ventuze pentru a crea un vid pe suprafața pielii. Acest vid trage pielea și straturile subcutanate în ventuză, facilitând fluxul sanguin și limfatic. Acesta are un efect detoxifiant și poate oferi o serie de beneficii în recuperarea medicală:

– Stimularea Circulației Sanguine și Limfatice: Crearea unui vid prin ventuze ajută la stimularea circulației sanguine și limfatice în zona tratată. Acest lucru poate ajuta la transportul oxigenului și nutrienților la țesuturi, accelerând procesul de vindecare.

– Detoxifierea: Prin stimularea sistemului limfatic, masajul vacuumatic poate ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în corp.

– Relaxarea Musculară: Masajul cu ventuze ajuta la relaxarea mușchilor tensionați, reducând durerea și rigiditatea.

– Reducerea Inflamației: Prin stimularea fluxului sanguin, masajul cu vacuum contribuie la reducerea inflamației în zonele afectate.

– Alinarea Durerilor: Masajul vacuumatic este adesea folosit pentru a trata durerile musculare, durerile articulare și alte tipuri de dureri cronice.

– Tratarea eruptiilor acneiforme: Prin stimularea circulatiei se creaza un vid care ajută la creșterea circulației sângelui în zona tratată. O circulație îmbunătățită ajuta la eliminarea toxinelor și la aportul de oxigen și nutrienți esențiali către piele, dar si la reducerea inflamatieiceea ce poate fi benefic în cazul acneei inflamatorii.

– Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este o tehnică specială de masaj care are ca scop stimularea sistemului limfatic. Acest sistem are un rol vital în menținerea echilibrului fluidelor din organism și în eliminarea toxinelor. Drenajul limfatic are numeroase beneficii, printre care:

– Detoxifierea organismului: Prin stimularea fluxului limfatic, drenajul ajută la eliminarea mai rapidă a deșeurilor și a toxinelor din organism.

– Reducerea edemelor: Drenajul limfatic ajuta la reducerea acumulărilor de lichid în țesuturi, cunoscute sub numele de edeme, fie că sunt post-operatorii, post-traumatice sau din alte cauze.

– Îmbunătățirea circulației: Prin activarea sistemului limfatic, se pot îmbunătăți și alte aspecte ale circulației în organism.

– Relaxare: Mulți pacienți găsesc drenajul limfatic extrem de relaxant, ceea ce poate contribui la reducerea stresului și a tensiunii.

– Stimularea sistemului imunitar: Sistemul limfatic are un rol important în răspunsul imun al organismului. Drenajul limfatic poate ajuta la stimularea producției de celule albe din sânge, care joacă un rol esențial în combaterea infecțiilor.

– Vindecarea post-operatorie: Drenajul limfatic poate accelera vindecarea, reducând edemele și îmbunătățind circulația la nivelul țesuturilor afectate de intervenții chirurgicale.

– Alinarea durerii: Prin reducerea inflamației și îmbunătățirea circulației, drenajul limfatic poate contribui la alinarea durerii în diverse afecțiuni.

– Prevenirea și tratamentul limfedemului: Aceasta este o acumulare cronică de lichid limfatic în țesuturi, adesea cauzată de îndepărtarea sau deteriorarea ganglionilor limfatici. Drenajul este o componentă cheie în gestionarea și tratamentul acestei afecțiuni.

– Terapie pentru preventia si tratarea lipodistrofiei ginoide si limfedemului

Terapia pentru prevenția și tratarea lipodistrofiei ginoide și limfedemului prezintă o serie de beneficii medicale:

– Reducerea Edemelor: Terapia pentru limfedem stimulează sistemul limfatic, ajutând la drenarea fluidelor acumulate și la reducerea umflăturilor.

– Ameliorarea Circulației: Terapiile ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei în zonele afectate, facilitând astfel transportul nutrienților și eliminarea toxinelor.

– Îmbunătățirea Aspectului Pielii: Tratarea lipodistrofiei ginoide poate conduce la o piele mai fermă și mai netedă datorită stimulării producției de colagen și elastină.

– Reducerea Durerii: În unele cazuri, limfedemul poate cauza durere sau disconfort. Terapiile ajuta la ameliorarea acestor simptome.

– Prevenirea Complicațiilor: Tratarea limfedemului în stadii incipiente poate preveni complicații mai grave, precum infecții, răni și cicatrici.

– Îmbunătățirea Mobilității: Reducerea edemului și ameliorarea durerii contribuie la îmbunătățirea mobilității și a funcției articulare în zonele afectate.

– Susținerea Sistemului Imunitar: Sistemul limfatic joacă un rol crucial în imunitate. Prin urmare, stimularea acestuia contribuie la întărirea răspunsului imunitar al organismului.

– Îmbunătățirea Calității Vieții: Ameliorarea simptomelor asociate cu lipodistrofia ginoide și limfedemul va avea un impact pozitiv asupra stării de bine și a calității vieții pacienților.

Cate sedinte sunt necesare?
10 – 12 sedinte

Cat dureaza o sedinta?
intre 20 min si 90 min – timp efectiv de lucru.

** Timp extra 15 min – 50 lei
**Timp extra 30 min – 100 lei
***Protocolul standard de lucru/sedinta/ minute este cel indicat mai sus iar timpul extra presupune depasirea minutelor de tratament standard pentru persoane care necesita tratarea zonelor suplimentar. Timpul extra se adauga ca si cost suplimentar la pretul / sedinta.