Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.eximiabucuresti.ro

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice in vederea  achizitionarii de servicii/ pachete de servicii de infrumusetare, comercializate/ prestate de firma SEO ONLINE SRL CIF 45107563 J40/18259/2021 , in limita si cu aplicarea prevederilor continute in “Conditiile” de mai jos.

  1. DEFINITII:

Serviciile/ Pachetele de servicii de infrumusetare: reprezinta acele servicii (de exemplu epilare/ remodelare corporala) care sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru consultare/ achizitionare de pe site-ul web www.lagoon.beauty si care pot fi achizitionate prin adresarea/ lansarea unei Comenzi, conform acestor Termeni si Conditii. Pachetele de servicii reprezinta un tot unitar, ele nu pot fi comandate sau achizitionate partial.

Utilizator: reprezinta persoana fizica care are sau obtine acces la continutul lagoon.beauty, mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre SEO ONLINE SRL pe site si care achizitioneaza, in beneficiul sau sau al altei persoane (utilizator), Servicii/ Pachete de servicii de infrumusetare.

Prestatorul de servicii este firma SEO ONLINE SRL cu sediul in Bucuresti, Intrarea Chefalului nr.11-13, bl B ap 97 camera 2,  sector 2 identificata cu CIF 45107563 J40/18259/2021 .

Beneficiar: persoana fizica in beneficiul careia se  efectueaza Comanda si plata aferenta Serviciilor/ Pachetelor de servicii de infrumuseazare si care va utliza efectiv serviciile incluse in acestea.

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului www.eximiabucuresti.ro de catre un Utilizator, prin care Utilizatorul transmite catre SEO ONLINE SRL  intentia sa de a achizitiona Pachet/e de servicii de infrumusetare din cadrul site-ului.

  1. POLITICA DE ACHIZITIONARE A SERVICIILOR/ PACHETELOR DE SERVICII DE INFRUMUSETARE DIN CADRUL SITE-ULUI WWW.EXIMIABUCURESTI.RO:

Utilizatorul va accesa www.eximiabucuresti.ro si va opta pentru unul sau unele dintre Serviciile/ Pachetele de servicii de infrumusetare.

Pentru plasarea unei Comenzi, Utilizatorul va accesa sectiunea www.eximiabucuresti.ro si va completa formularul online. Dupa completarea formularului, Utilizatorul va primi un email (“Confirmare comanda”) din partea site-ului prin care se confirma plasarea Comenzii. Pentru finalizarea Comenzii, Utilizatorul va trebui sa efectueze plata prin intermediul platformei de plati online.

Dupa efectuarea acesteia, Utilizatorul va primi din partea Lagoon Beauty un mesaj email de confirmare. Mesajul va contine si voucherul aferent comenzii confirmate.

In termen de 2 zile lucratoare de la momentul primirii mesajului de confirmare a Comenzii, Beneficiarul va fi apelat pentru stabilirea programarilor pentru efectuarea serviciilor. Modalitatile de contact (telefon/ email) fiind precizate pe voucher

In cazul in care nu primiti niciun email de confirmare/ voucher utilizator va contacta comerciantul va rugam pe adresa de email: contact@eximiabucuresti.ro.

Serviciile/ Pachetele de servicii de infrumusetare afisate pe site contin informatiile privind pretul (inclusiv cu TVA)/ modul de achizitie/ modul de prestare, locatia in care se vor presta.

Accesarea efectiva a serviciilor de infrumusetare se realizeaza prin programarea acestora prin intermediul departamentului Call Center Eximia Bucuresti, in limita si in intervalele de Luni pana Vineri intre orele 9-17 sau prin solicitare pe email: contact@eximiabucuresti.ro.

Utilizatorul isi asuma corectitudinea si exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale si ale beneficiarilor.

  1. PRETUL SERVICIILOR DE INFRUMUSETARE SI MODALITATEA DE PLATA ONLINE:

Plata aferenta Serviciilor/ Pachetelor de servicii de infrumusetare comandate prin intermediul site-ului www.eximiabucuresti.ro poate fi efectuata prin modalitatile de plata prevazute, inclusiv prin intermediul platformei online.

Toate tarifele aferente Pachetelor sunt exprimate in lei (RON) .

Lagoon Beauty nu percepe nici un comision suplimentar pentru platile online.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente
pentru cardul respectiv.

In cazul platilor online, Eximia Bucuresti nu este/ nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul site-ului eximiabucuresti.ro se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD, MAESTRO, daca au cod CVV2/ CVC2 utilizand metoda 3DSecure.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati Netopia .

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia. Lagoon Beauty nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra si nu va solicita niciodata codul PIN al cardului dumneavoastra.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Lagoon Beauty/ site-ul www.eximiabucuresti.ro foloseste platforma Netopia.ro.

Eximia Bucuresti a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar transmiterea datelor si informatiilor revin exclusiv utilizatorului.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Comanda.

3.1. Politica de livrare/ prestare a serviciilor

Livrarea serviciilor furnizate de www.eximiabucuresti.ro se efectueaza prin intermediul comenzilor utilizatorilor, in mod automat sau manual, catre acestia.
Serviciile www.eximiabucuresti.ro comandate de catre utilizatori sunt activate in urma confirmarii platii bancare in mod automat ori manual pana la maxim 48h.
Toate serviciile furnizate de Eximia Bucuresti sunt descrise pe site in cadrul fiecarei oferte.

Prestarea serviciilor are loc in locatia salonului respectiv: Intrarea Chefalului,nr11-13,bl B ap 97 camera 2 Bucuresti sect 2.
www.eximiabucuresti.ro presteaza servicii si nu are produse de livrat.

  1. DREPTUL DE RETRAGERE

Clientul are dreptul sa anuleze programarea efectuata si sa isi recupereze suma achitata prin plata online respectand simultan urmatoarele termene:

a)Anularea poate fi efectuata in cel mult 14 zile lucratoare de la inregistrarea programarii;

b)In cazul in care termenul de 14 zile lucratoare nu a fost depasit, anularea poate fi efectuata cel tarziu cu 4 ore inainte de data si ora programata pentru efectuarea serviciului achizitionat;

Utilizatorul poate anula programarea prin contactarea telefonica si/ sau pe email prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie pe pagina noastra de contact de pe site. Suma achitata va fi returnata doar daca sunt respectate termenele de anulare, asa cum sunt ele precizate la pct a/ b.

In plus, utilizatorul poate solicita returnarea sumelor achitate (si transformate automat sub forma de credite), in conditiile anularii in termenul maxim permis.

Clientul va trebui sa comunice un cont bancar in care doreste returnarea sumelor achitate in avans. SEO ONLINE SRL va transfera sumele achitate in avans in acest caz, in termen de 30 de zile de la inregistrarea solicitarii.

In cazul in care clientul nu anuleaza programarea in termenele de mai sus, si nu se prezinta la efectuarea serviciului, sumele platite in avans nu vor putea fi recuperate.

In cazul in care clientul s-a prezentat conform programarii la salon si serviciul nu a putut fi efectuat, clientul are dreptul sa solicite restituirea sumelor achitate, in cazul in care nu se realizeaza, de comun acord cu reprezentantii firmei SEO ONLINE SRL, o reprogramare

  1. FORTA MAJORA:

Niciuna dintre parti nu raspunde de neexecutarea la termen sau/ si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Daca in termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a  contractului fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

  1. NOTIFICARI:

Orice notificare este valabil indeplinita daca va fi transmisa la adresa/ sediul indicat in comanda/ confirmarea de comanda.

In cazul in care notificarea se face pe cale postala, ea va fi transmisa, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire (A.R.) si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare.

Daca notificarea se trimite prin mail, ea se considera primita in prima zi lucratoare dupa cea in care a fost expediata.

Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.

  1. LEGEA APLICABILA:

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea www.eximiabucuresti.ro este legea romana.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Politica de confidentialitate